diumenge, 8 de març del 2009

Ski jumping!!!!

Doncs bé! Ahir vem anar als:


Pel que es veu és una competició força important de esquí (ski jumping+ski noric+cross country), que està dins de la competició oficial internacional del FIS. Osigui que no es pas moco de pavo!

Pels finaldesos, l'esqui és un dels esports reis, aixi que el segueixen amb molt ferbor, era com estar en un partit de futbol! La gent es movia en massa, cridava, portava la cara pintada, banderes!:



I no només això! Tenien animadores!(de les que crec que el kevin proximament parlarà per tractar de prop la seva especialitat) abans de començar la proba, van saltar fins i tot uns parapentistes:

I com veieu a la imatge anterior en el fons no podia faltar una torxa olímpica, i tot plegat era 'només' per veure gent saltar:

Els salts eren força espectaculars, però la veritat es que un cop ja n'has vist 4.... tots et començén a semblar iguals....
Execepte quan....Saltava un saltador finés! aleshores la gent començava a cridar i a moure les banderes com si el barça estigues a punt de marcar un gol:


Tot i així no vem aguantar fins al final, i mitja hora abans de acabar, amb els peus absolutament gelats, vem decidir anar a fer un café per esclafar-los:
Però bueno, una cosa més fet a en aquesta vida: Veure una competició de salts d'esquí!

Kevin: "¡¡Próximamente la versión cinico-sarcástica ligeramente distorsionada y ultracrítica de Kevin Cerdà!! Sí! yeah yeah yeah!"

4 comentaris:

  1. Aix... es perd l'humor i la peña deixa de comentar... si es que...

    ResponElimina
  2. Kevin, güevón, a ver si es verdad que postearás algo, que tienes al pobre Borre ahí dándole al teclao, tan diligente él... ¡Un blog es cosa de dos! ¡Quentin Tarantino!

    Borre, com a filòloga en potència t'ho he de dir... DEIXA D'APALLISSAR L'ORTOGRAFIA!!! T__T

    http://www.youtube.com/watch?v=20SWnM5Gug0 (Min. 1:30)

    /flammer mode

    :D

    ResponElimina
  3. Por cierto, os perdisteis los fuegos artificiales y un tio haciendo el paripé con una moto de motocross en la rampa de saltos...yo lo vi aunke kreo que he perdido 2 dedos del pie por congelación XD
    Aleeex!

    ResponElimina
  4. UOOOO!
    El blog del Kevin i el... David (encantat de conèixer-te) de les seves aventures i desventures finlandeses.
    M'ho apunto... :D
    ABC

    ResponElimina